7000 den cevap gelmiyor

7000 bine neden mesaj gitmiyor?

Android cihazlarda, cihaz ayarları kaynaklı olarak 7000 gibi 4 haneli numaralara mesaj göndermekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. … Ardından Premium Metin Mesajlarına, Mesajlar'ı tıklayın ve "Hiçbir Zaman İzin Verme" seçeneğini "Daima İzin Ver" olarak değiştirin. 7000'e SMS göndermek ücretsizdir.

7000 numarası kimin?

Nedir? Vodafone *7000# Self Servis sayesinde hattınızla ilgili işlemleri cebinizden yapmak artık çok kolay! Tek yapmanız gereken telefonunuzda *7000#'yi tuşlayıp arama tuşuna basmak! Üstelik *7000# Self Servis'ten yapacağınız tüm işlemler ücretsiz!

7000 sesli yanıt nedir?

Sesli Yanıt Self Servis Daha önceden alınan Self Servis şifreniz mevcut ise farklı bir hat üzerinden de 7000'i arayıp Puk numaranızı öğrenebilirsiniz.

OZET 7000 nasıl yapılır?

Paketinizde ne kadar konuşma, mesaj veya internet kaldığını ücretsiz ve kolayca sorgulamak için 7000 size yeter. Faturalı veya faturasız hattınızdan OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS yollayın, bakiyenizi kolayca öğrenin.

4 haneli numaralara neden mesaj gitmiyor?

Android Telefonlarda 4 haneli Numaralara Mesaj Yollayamama Problemi. Mesajlar ekranında İzinler başlığı altında yer alan Premium SMS gönder ayarında Hiçbir zaman izin verme değeri seçilidir, sorun bu ayarlamadan kaynaklanmaktadır. Bu değeri sağında yer alan ok işaretine tıklayarak değiştirebilmekteyiz.

Premium SMS nasıl etkinleştirilir?

  1. 1 Menüden Ayarlar uygulamasına dokunun.
  2. 2 Uygulamalar ve Bildirimler sekmesine dokunun.
  3. 3 Özel Erişim sekmesine dokunun.
  4. 4 Premium Metin Mesajı Servislerini Kullanın sekmesine dokunun.
  5. 5 Mesajlar öğesine dokunun.
  6. 6 Her Zaman İzin Ver sekmesine dokunduktan sonra Dört Haneli numaralara SMS atabilirsiniz.

Vodafone s yazıp 7000 e gönderince ne oluyor?

Vodafone Self Servis'in cep telefonunuza özel olarak tasarlanmış yeni mobil versiyonudur. … (**) Şifrenizi S ya da SIFRE yazıp 7000'e ücretsiz kısa mesaj göndererek ya da www.vodafone.com.tr anasayfada bulunan Online Self Servis "Ücretsiz Üye Ol" adımından kolaylıkla alabilirsiniz.