Eğitim araştırma hastanesi sonuç

Tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Tahlil sonuçlarınızı öğrenmek için https://enabiz.gov.tr/ sayfasına tıklayarak T.C. kimlik numaranızı ve e-Nabız şifrenizi girmelisiniz. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan simgelerden tahlillerim seçeneğini tıklayınız. Böylelikle ultrason, röntgen, MR ve tüm tahlil sonuçlarınıza ulaşmanız mümkündür.

Tahlil sonuçları Dosya no nedir?

Tahlil yaptırdıktan sonra size verilen barkod veya diğer dosyalarda adınız soyadınız ile birlikte diğer başka numaralar görürsünüz dosya numaranız bu belgelerin içinde yazılıdır.Hastaneye göre barkod bilgileri ve sonra size verilen belge farklılık gösterebilir bu nedenle yukarıdaki resim bir örnektir.

Kan tahlil sonuçları ne zaman çıkıyor?

Kan tahlili sonucu ne zaman çıkar? Özel hastanelerde ya da özel kliniklerde uygulanan kan testleri sonuçları da en geç 2 gün içerisinde sonuçlanmaktadır. Sağlık ocağı (Aile Hekimliği) merkezlerinin Online Laboratuvar Tahlil Sonuçları ise internet ortamında vatandaşların kullanımına açıktır.

GATA tahlil sonuçları nasıl öğrenebilirim?

GATA tahlil sonuçlarını internet üzerinden MHRS sitemine ya da E-nabız sistemine vatandaşlık bilgilerinizi girerek öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte Sağlık Bakanlığımızın oluşturduğu Alo 182 sisteminden de telefon üzerinden öğrenmek mümkündür.

MHRS tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

MHRS Tahlil Sonucu Sorgulama İşlemi Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde giriş yaptıktan sonra, hangi hastanede tahlil yaptırdıysanız o hastaneyi seçerek, hastanenin ilgili tahlil sonuçları sayfasında size verilmiş olan randevu sonuç bilgileriniz ile sisteme tekrar giriş yaparak tahlil sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

E devletten tahlil sonuçlarına nasıl bakılır?

E Devlet Tahlil Sonuçları Sorgulama E devlet üzerinden tahlillerin görülebilmesi için E nabız sistemine giriş yapılması gerekmektedir. E nabız sistemine giriş yapıldıktan sonra yapılmış olan tüm tahlil ve sonuçların tarih ve açıklama bazında referans değerlerine ulaşabilmek mümkündür.

Protokol Örnek No ne demek?

Sağlık kuruluşlarında hastanın işlemlerinin daha güvenli ve hızlı yürütülmesi için her hastaya tanımlanan numaraya protokol numarası denir. Protokol numarası denilen bu numara ile hastanın muayeneden tahlile, reçeteden sonuç sorgulamaya tüm işlemleri kolaylıkla takip edilir.