Ölen 4 genç

Manisadaki 4 genç neden öldü?

Jandarma Kriminal Laboratuvar Amirliği'nce hazırlanan uzmanlık raporunda gençlerden Ümit Zangal'ın (20) kullandığı uyuşturucu maddeden yaşamını yitirdiği, Muharrem Zengin (22), Serkan Zangal (23) ile Neşet Dalgın'ın (24) ise av tüfeğiyle intihar ettikleri belirtildi.

Manisa’da 4 genci kim öldürdü?

Bu ihtimale göre gençler arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine Muharrem Zengin, tüfeğin dipçiğiyle sert bir şekilde Neşet Dalgın'ın başına vurunca darbeyle boynu kırılıyor. Ardından Zandal kardeşleri vuran ve cinnet getiren Muharrem Zengin, boşalan tüfeğe yeni fişek sürdükten sonra çenesine dayayıp tetiğe basıyor.

4 arkadaş neden öldü?

Gençlerden Ümit Zangal'ın boynu yerinden oynaması sonucu, diğer 3'ünün ise pompalı tüfekle başlarından vurularak yaşamını yitirdiği belirlendi. … Tüfeğe jandarma incelenmek üzere el koyarken, 4 gencin otopsisi İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapıldı.

Ahmetli ismi nereden gelmiştir?

Cumhuriyetin ilanından sonra "Seyit Ahmetli" adı değiştirilerek Ahmetli olarak resmi kayıtlara geçmiştir. Bu ismin nereden geldiği kesin olarak bilinmemekle brlikte çeşitli kaynaklarda Karaca Bey'in adının Ahmet olduğu iddia edilmekte (Karaca Ahmet Bey veya Seyit Ahmet) ve bu ismin oradan geldiği ileri sürülmektedir.

Manisada 4 genc nasil oldu?

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde tarla yolunda cesedi bulunan 4 gençten birinin uyuşturucu kullanımına bağlı hayatını kaybettiği, diğerlerinin ise av tüfeği ile intihar ettiği belirlendi. … Olay yerindeki boş fişeklerde ve av tüfeğinde 3 gencin parmak izlerine rastlanıldı.

Manisa Ahmetli Neyi Meşhur?

Ahmetli Ege yöremizde meşhur olan üzümleri ile biliniyor. Çeşitli yöresel yemeklerin olmasına rağmen lezzetli ve sadece Ahmetli ilçesine ait olan çeşitli tatlar mevcuttur. Tatlı pekmezleri, cevizli sucukları ile değerlidir.

Turgutlu ya neden kasaba deniliyor?

İç Anadolu'yu Manisa ve İzmir'e bağlayan, İzmir'in Avrupa ticaretine açık bir merkez oluşu ile daha da önem kazanan bir yol üzerindeki Turgutlu artık “Kasaba” olarak anılmaya başlanmıştı ve “Turudlu” adı unutularak Turgutlu'ya dönüşürken “Kasaba” lafzı da halk arasında yerleşmişti.